Om mig og køreskolen

Om køreskolen og kørelæreren

Jeg hedder Vivi Amorsen og jeg bor i Ebeltoft, hvor jeg nyder byens fantastiske beliggenhed nær skov og strand.

Jeg har haft køreskolen siden jeg blev uddannet som kørelærer i 2001. I de første 15 år havde jeg køreskolen sammen med min gode ven og kollega Søren Allin, deraf navnet Køreskolen Allin & Amorsen.

I Køreskolen har jeg et klart mål om at give dig en god oplevelse og et godt forløb. Jeg er meget bevidst om, at det at tage kørekort er en tillidssag.

Min undervisning i køreskolen er både sjov og seriøs!

Det handler ikke kun om at bestå ! Du skulle også gerne blive en god, sikker og tryg bilist i mange år frem.

Jeg starter altid mindre hold op, med plads til den enkelte elev. Du får aldrig skæld ud, men du kan nok risikere at høre det samme gentaget mange gange…

Det er mig der underviser dig hele vejen igennem. Du undervises af mig i teori og jeg er din kørelærer i skolevognen.

Jeg er medlem af Dansk Kørelærer-Union, som er den største Branche organisation for kørelærere i Danmark og jeg er godkendt kørelærer i Danmark.

Mit medlemskab af Dansk Kørelærer-Union sikre dig at jeg altid er opdateret på de seneste nye lovbestemmelser og den nyeste viden om dit kørekortsforløb.

Førstehjælpsinstruktøren

I 2006 kom der et Lovkrav om at lære Førstehjælp i forbindelse med at få kørekort, og jeg valgte at uddanne mig til førstehjælpsinstruktør. Jeg har siden da undervist på kurser arrangeret af Dansk Folkehjælp og på kurser i færdselsrelateret førstehjælp i køreskolen.

 Coach og angst for at køre bil …

I årene imellem 2016 og 2019 tog jeg ikke mindre end fire Coachuddannelser, hos nogle af de største og mest anerkendte kursus udbydere i Danmark. To af dem er Stress Coach og Stress Mastercoach.

I dag bruger jeg blandt andet mine Coach færdigheder, til at lave små forløb for dig, som har kørekort, men er blevet bange for at køre bil.

Her har vi fokus på din personlige strategi, til gradvis at overvinde frygten, og blive tryg ved at køre bil!

Om